Our dog lovers

Wij zijn 6 enthousiaste studenten die staan te popelen om dit event te organiseren. Naast onze passie voor het organiseren van evenementen en het bezig zijn met projecten delen we nog één grote passie. Namelijk: onze liefde voor dieren, meer bepaald onze liefde voor trouwe viervoeters. Naast onze liefde voor dieren delen we ook onze liefde voor muziek, food & drinks en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Deze passie en liefde samen gegoten, deed ons kwispelen om een gepast event op maat te organiseren.

Caroline Maes

Sponsorships

Sociaal, leergierig en enthousiast zijn woorden die mij beschrijven. 4 jaar geleden kwam er wat extra vreugde in huis met de komst van onze eerste hond Droovy. Een ondertussen flinke grote basset hound die net zoals ik graag op vakantie gaat. Samen naar Valencia, Spanje,… hier zijn wij zot van!

Dogfact: Droovy kan je herkennen aan haar lange rug en grote flaporen. Dit ras kijkt altijd verdrietig en dat ligt aan de kruising met bloedhonden. Funfact: Droovy ziet er misschien wel verdrietig uit maar ze is de gelukkigste basset hound die ik ken!

Marieke Van Ranst

Communicatie

Wat ik het liefst doe op een zondagochtend? Dat is zonder twijfel gaan lopen met mijn hond Kamiel. Sportief, creatief en uitbundig zijn de karaktereigenschappen dat mij typeren.

Dogfact: Als Kamiel geen aandacht krijgt zal hij daar wel om vragen. Hoe? Hij begint te leunen of hij legt zijn pootje op jouw arm zodat je hem begint te wrijven. Honden worden graag verwend zo blijkt. 🙂

Annet Heuten

Leveranciers

Om mezelf te omschrijven in 3 karaktereigenschappen kies ik voor humor, rustig en positivisme. Ik ben een absolute hondenliefhebber en sta te popelen om dit evenement te organiseren. Mijn functie is contentcreater binnen het team.

Dogfact: Ik wil heel graag een hond, maar wij hebben thuis 2 katten. Geen perfect match dus. Als ik later alleen woon is dit het eerste wat ik in huis neem!

Allison Creus

Content

Mijn naam is Allison en ik probeer een echte zon in huis te zijn. Enthousiasme is mijn meest gekende eigenschap. De kenmerken vriendelijkheid en sociaal zal je ook terugvinden bij mij. Samen met mijn ouders en stoere hond woon ik in Grobbendonk. Fijn jou te leren kennen en hopelijk zie ik je op ons evenement!

Dogfact: Een wekker? Wat is dat? Daar heb ik mijn hond Marie voor. Als ik voor 10u nog niet wakker ben, zorgt Marie voor het gepaste gezang bij mijn raam. Ze houdt niet op voor ik uit mijn bed ben. Maar de knuffels erna maken het opstaan weer helemaal goed.

Mien Dekegel

Financiën

Karaktereigenschappen die er voor mij uitspringen zijn enthousiast, nieuwsgierig en optimistisch. Natuurlijk ben ik een grote dierenvriend en met dit event brengen we graag mensen en honden bij elkaar. Zelf heb ik momenteel geen hond, maar ik ben gewoon om met ze om te gaan! Mijn functie? Financiële en administratieve verantwoordelijke.

Dogfact: Ik was drie toen mijn eerste hond bij ons kwam en ben dus opgegroeid met een hond aan mijn zijde. Ik zal dan ook altijd degene zijn dat op een feestje eerst naar de hond gaat. 😉 Af en toe dogsitten doe ik ook.

Michiel Van den Broeck

Productie

Mijn naam is Michiel, verantwoordelijk voor de productie van Antwerp Dog Trail. Buiten mijn schoolse activiteiten ben ik actief met het organiseren van evenementen op unieke locaties in en rondom Antwerpen. Daarnaast ben ik ook actief als dj. Muziek is mijn passie! Ik ben sociaal, leergierig en gedreven.

Dogfact: Ik heb zelf geen huisdieren, maar dat houdt mij niet tegen om een hondenevenement te organiseren.