DOG-VILLAGE

Kom na je wandeling gezellig even langs bij de Dog-village!

Op onze dog-village staan een reeks leuke standjes op jullie te wachten. Van een escape room voor jouw woef tot een nieuw zelfgemaakt halsbandje dat je kan kopen. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor een hapje en een drankje! Ben je benieuwd wat je allemaal kan vinden op de dog-village? We stellen graag onze standhouders even voor.

Meet Gutsy

Winner, winner, insect dinner! Heb je er ooit aan gedacht om de ecologische voetafdruk van jouw hond te verkleinen? Dit kan door de heerlijke brokken van Gutsy!

Waarom voeding van Gutsy?
🐶 Hypoallergenen
🐶 Hoogwaardige eiwitten
🐶 Planeetvriendelijk

Gutsy zal voor entertainment zorgen tijdens je route naar keuze! Excited yet?

Meet Aap VZW

Aap VZW een VZW naar ons hart. Aap plaatst de relatie tussen mens en dier centraal. Ze schakelen dieren laagdrempelig in om zo het welzijn van de mens én dier te verhogen, zalig toch?

Wat de VZW allemaal in petto heeft voor ons evenement kom je binnenkort te weten. Het is alvast iets met escapes.

Meet Hupple

1, 2, 3 dog shoot!! Dag in dag uit produceren de ‘Chef Koeks’ malse hondenkoekjes. Hupple is volledig made in Belgium en staat in voor het creëren van een fantastisch hondenleven, van bij de start, en dit zowel voor hond als baasje, want a happy dog betekent een happy dogmom and dad!

Meet Tom & Co

Wat kan je verwachten op de stand van Tom&Co? Knutselen met je hond, rad van fortuin (voor je hond), hondenpenningen laten graveren en nog zo veel meer.

Meet Never Enough Leashes

Nina komt met haar onderneming op Antwerp Dog Trail staan. Al een leiband? Dat kan niet, want never enough leashes!!

Verwen je woef met kleur!

Meet On a Walk

Naast wandel- en looproutes zullen er ook ondernemers op onze dog village te vinden zijn. We stellen super enthousiast On a Walk voor! Zij zal met haar handgemaakte harnasjes op ons evenement staan.

Verschillende patronen voor stijlvolle wandelingen, maar vooral super comfortabel.

Meet Boothloose

Een herinnering maken op ons event om in te kaderen? Jeroen van Boothloose staat te trappelen om een prachtige foto te trekken van hond en baasje. Op elke route zal je hem tegenkomen. Srike a pose and say cheese!

Meet Muffin & lucy’s

Muffin & Lucy’s, who? Ondernemers Silke en Michael, echte hondenliefhebbers, zullen op Antwerp Dog Trail staan met handmade dog essentials. Wat houdt dit juist in? Handsfree leibanden, een dekentje voor jouw hond, bandana’s en nog veel meer!


If your dog is fat, you aren’t getting enough exercise

😉


Get your ticket now!