Hoe inschrijven?

Heb je graag keuze in de lengte van jouw wandeling? Hier hebben we voor gezorgd. Neem hieronder een kijkje en vind de beste match! Let op: inschrijven wordt gedaan per hond. Kom je dus met twee, maar één hond? Dan hoef je maar één ticket aan te kopen. Tickets kan je hieronder vinden.

Lopen
Rustige 2,5 km

Begin je graag op het gemak? En maak je graag een korte looproute? Ga dan voor de 2,5 km. Jouw hond is dan ook favoriete loopmaatje, ga voor kort, maar krachtig!

11u – 13u

Lopen
Uitdagende 6 km

Is 2,5 km easy peasy? Ga dan voor de 6 km! Wil je weten hoe je je kan voorbereiden? Hou dan zeker onze Instagram pagina in het oog voor leerrijke looptips voor jou en jouw hond.

11u – 13u

Lopen
Gewaagde 8 km

“Go for the extra mile” Graag tips & tricks gehad om die loopbenen op te warmen? Hou dan zeker onze Instagram pagina in het oog voor leerrijke looptips voor jou en jouw hond.

11u – 13u

Wandelen
Rustige 2,5 km

Wandel een rustige 2,5 km. Dit is een niet al te lange wandelroute die goed is voor de rustige genieters onder ons.

Medische tip: Heb je een puppy van +6 maanden oud. Dan raden wij ten sterkste deze route aan. Als uw jonge puppy te ver gaat wandelen, kan dit spier- en gewrichtsproblemen veroorzaken.

Vanaf 13u30

Wandelen
Uitdagende 6 km

Wandel een uitdagende 6 km. Een stevige en gezonde wandeling kan nooit kwaad. Ga je graag voor een flinke wandeling op zondag, dan is deze route een match!

Vanaf 13u30

Wandelen
Gewaagde 8 km

Wandel een gewaagde 8 km. Wandel je graag die ‘extra mile’, dan is deze route voor jou. Ontdek jij graag alle troeven wat het park van Brasschaat te bieden heeft? En durf jij die extra kilometers aan? Dan is deze wandelroute perfect voor jou!

Vanaf 13u30