Wandelroutes

Een hondenwandeling  om nooit te  vergeten!

Op stap met je viervoeter is altijd een goed idee. Kom je alleen, met twee of in groepsverband? Er is plek voor iedereen. Heb je graag een korte of lange wandeling? Voor ieder wat wils!

Waar? Park van Brasschaat

Het park van Brasschaat is een mooie en groene plek. De gemeente wil ervoor zorgen dat de volledige oppervlakte toegankelijk is voor iedereen. Deze locatie is daarom dan ook ideaal voor ons event.

In 2009 werd het park uitgeroepen tot eerste Vlaams erfgoedlandschap.Dit door alle prachtige historische pareltjes, dat in het park terug te vinden zijn.

 • VERTREKKEN vanaf

  13u30

  WANDELROUTES

  • 2,5 KM
  • 6 KM
  • 8 KM
 • 20:00

  EINDE EVENT DOG-VILLAGE

Entertainment

Naast een wandelroute zullen we ook voor de nodige animatie zorgen. Ben je al even op zoek naar het perfecte plaatje van jezelf en jouw hond? Bij ons kan het! Food & drinks worden voorzien. Een glaasje cava na een lange wandeling, dat smaakt altijd! Niet alleen beleving voor de hondjes, maar natuurlijk ook voor onze baasjes. We voorzien een dog-village waar iedereen samenkomt en waar iedereen samen met zijn of haar hond gezellig wat kan beleven.

Antwerp Dog Trail voorziet een leuke wandeling door het mooie natuurgebied, het park van Brasschaat. We voorzien verschillende afstanden. Dit om een breed aanbod te voorzien en rekening te houden met iedereen zijn noden. Je kan dit alleen of in groep doen. Het aantal tickets dat je aankoopt, hangt af van hoeveel honden je meebrengt.