Looproutes

Zoek jij een uitdaging voor jouw viervoeter?

Uit eigen onderzoek blijkt dat 40% van onze ondervraagden gaat lopen met de hond. Hier willen we iets mee doen. Een loopevent voor hond en baasje in de provincie Antwerpen. Ze mor zeker!

Waar? Park van Brasschaat

Het park van Brasschaat is een mooie, groene plek. De gemeente wil ervoor zorgen dat het niet enkel een mooie groene plek is om naar te kijken, maar ook toegankelijk is voor iedereen. Deze locatie is ideaal voor ons event.

In 2009 werd het park uitgeroepen tot eerste Vlaamse erfgoedlandschap.Dit door alle prachtige historische pareltjes, dat in het park terug te vinden zijn.

Wat?

3 LOOP- EN WANDELROUTES

Van 11u-13u kunnen alle lopers kiezen tussen drie afstanden.

  • 2,5 KM
  • 6 KM
  • 8 KM

Antwerp Dog Trail is het eerste hondenevent in de provincie Antwerpen waar je niet alleen een wandeling kan maken met de hond, maar waar je ook een looproute kan volgen. We willen niet inzetten op een “wedstrijd”, maar meer op de beleving van het lopen zelf. Iedereen op zijn of haar eigen tempo. Voor ons is iedereen een winnaar. Het gaat om de beleving en het samenzijn van hond en baasje.


Entertainment

Naast een looproute zullen we ook voor de nodige animatie zorgen. Ben je al even op zoek naar het perfecte plaatje van jou en jouw hond? Bij ons kan het! Food & drinks worden ook voorzien. Een glaasje cava na een lange wandeling, dat smaakt altijd! Niet alleen beleving voor de hondjes, maar natuurlijk ook voor onze baasjes. We voorzien een dog-village waar iedereen samenkomt en waar iedereen samen met zijn of haar hond gezellig wat kan beleven.


Everyone thinks they have the best dog. And none of them are wrong.

– W.R. Purche